Факультет готує фахівців для готельно-ресторанних комплексів, підприємств громадського харчування закладів ресторанного господарства, підприємств громадського харчування та переробних підприємств. Студентам надається можливість отримати практичні навички на базі закладів громадського харчування та підприємств-партнерів – “Глобино”, “МХП (Миронівський хлібопродукт)” та ін.
На базі факультету реалізується міжнародний проект “Підвищення професійних навичок у сфері м’ясопереробки в Україні” за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку.
Європейського банку реконструкції та розвитку.
Молоді науковці факультету неодноразово ставали лауреатами міжнародних премій та
отримували наукові гранти. Зокрема, відкриття технології створення біологічного замінника пластику біологічного замінника пластику пролунало на весь світ.
Крім того, науковці факультету брали участь у розробці технології виготовлення гіпоалергенного молока А2, яке незабаром буде запущено для масового виробництва.
Бакалаврські програми:
(термін навчання – 4 роки)
“Харчові технології”;.
Аспірантура:
“Харчові технології”.
Мови викладання: Українська, англійська.
Котакти: +38 (0542) 70-11-53
+38 (050) 16-19-669
Пошта: fht@snau.edu.ua